Agnes Looft

Copa de mundo

Nu har hela copa del mundo varit och de blev många medaljer till klubben. Jag var staff och hade hand om träningshallarna, startlistor, prata i mikrofonen, ropa upp gymnaster, skicka iväg rätt gymnaster som ska tävla eller få medaljer, att de fanns vatten och frukt och mycket mer tillsammans med en tjej från Spanien. Som ni kanske hör hade vi ganska mycket...eller rättare sagt vi hade iprincip allt. Då kan man ju tro att de inte var många staff, jodå de var sjukt många men de flesta gjorde inte ett skit så vi fick ta de. Det var extremt stressigt men samtidigt väldig roligt! 


Var svenskar där men de var tyvärr inte så mycket att heja förr. Blev iallafall en silvermedalj men vissa var väldigt långt från en medalj. De var dock kul att prata svenska även om de bara var lite och de först inte ens reagerade. Trevligast på tävlingen var en gymnast från Nya Zeeland och han prata jag faktiskt lite med och han slutade med en silvermedalj i den högsta klassen så de var coolt!

När allt var slut så var de dags för en stor fest som börja med 3 rätters middag och sluta i en enorm dans lokal med bar och allt. Var super trevlig men lite konstig middag, var väldigt lite mat men för mig var allt gratis eftersom jag varit staff så gjorde inte mig så mycket. Dansade sedan och hade super kul, allt slutade vi 3 på natten. Där var folk från verkligen alla möjliga länder men spaniorerna och italienarna utklassade verkligen alla, vilket gjorde att de fick många tjejer. Var super kul att titta på när killarna från Tyskland, Sverige m.m var lite halv sura och försökte men de gick inte så bra!

Vissade sig att tjejen jag jobbade med var enorm i gymnast världen och jag har tydligen gjort ett namn för mig inom spansk gymnastik nu. Känns som svensken vilket kanske inte är så konstigt! Fick gratis biljett till copa de España som är denna helgen men ville jobba så håller mig till läktaren. 

Har varit här i 1 månad och 2 dagar nu! 


Syncro prispallen, 1a England 2a China och 3a Frankrike
Bosco som ser väldigt seriös ut balifrån inför sin final runda
Nya Zeelandaren som fick silver! Bild tagen direkt från Google, har är 1,69 m så låt er inte luras ;)
Anonym

Låter häftigt "svensken"! Kram mamma <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress