Agnes Looft

Drygt två veckor!

Nu har de gått 15 dagar, eller 16 om man räknar sen första. Jag har varit på sportcentret de senaste kvällarna och simmat. De är verkligen super lyxigt, finns all utrustning som simfötter, plattor, vikter till vattnet m.m, en spa avdelning med jacuzzi, duschar som spruta från alla håll m.m samt 2 pooler, en 25 m och en 15 m. De är jag, män i 50 åts åldern som försöker hålla uppe konditionen och vältränade killar som kan iprincip ingen teknik där. De finns bara 6 banor i 25 metern så jag brukar hoppa i hos en av de vältränade killarna av 2 anledningar; 1: De äldre männen simmar väldigt långsamt 2: De vältränade ca 25 åriga killarna kan ingen teknik utan förlitar sig på sin styrka vilket gör att jag simmar om dom gång på gång. Brukar dock räcka med en gång så bytar de bana. Vet inte riktigt varför att killar gör detta men de har hänt 6 gånger nu så min slutsats är att de tar lite på deras ego att en tjej simmar om dom gång på gång. En av de roligaste delarna av att simma haha! Försökte simma en 25 m under vatten, (lyckades bara 20) och var inte medveten att några killar tita på så fick en aplåd. De var lite speciellt! 


Finns ett gym också som är enormt, bara delen för fria vikter är minst lika stor som hela torups gym för er som varit där. Sen finns de massa andra delar, inte enns utforskat hela än men imorgon ska jag på yoga för att testa en kurs! 

Skolan går bra och hänger med det mesta. Filosofin hänger ingen med i klassen men minst av allt jag. Vi har ingen bok, läraren skriver inget på tavlan och pratar vääääldigt snabbt. Kemi, anatomi och matten förstår jag däremot väldigt bra så de är kul! Till och med haft oförberett läxförhör på anatomin och fick alla rätt så de tar jag som en bekräftelse på att de går helt okej där iallafall. Hittat jätte trevliga personer i klassen och tycker mycket om min klass, vi är dock 8 tjejer och 21 killar! I min teknologi klass är de dock BARA jag och 19 killar!! 

Maten här är lite speciell, mycket inlagd sparris och hela fiskar samt skinka. Försöker undvika köttet om de går och tar alltid fisk om jag kan välja (vegetariskt existerar inte tyvärr, inte ens på Burger King). Lunch är vis 15-16 och middag vid 22 så jag är iprincip hungrig 24/7 men de tror jag att jag vänjer mig vid. 

Skolan ser ganska tråkig ut men här är lite grafit som pryder byggnaden
Standard frukost (toast, yoghurt & juice) och middagen igår (friterad fisk & tomatskivor med ost)