Agnes Looft

Snart snart snart

Det börjar dra ihop sig och idag är det 25 dagar tills jag åker. Kompisar som åker till USA har redan åkt och det börjar så smått kännas verkligt. Min värdfamilj verkar super och jag har pratat lite med äldstart dottern också nu, hon skriver ca 8 meddelande i minuten och mycket slang vilket gör de svårt att hinna med men jag gör mitt bästa! Känns väldigt skönt att alla andra börjar skolan men jag är ledig över en månad till!! 


Just nu myser jag på Öland med fantastiska kompisar och just idag har spenderats på Ölands djurpark vilket var super kul och kragbjörnar och tapirer är mina favoriter! Sen fanns de ett vattenland och karuseller vilket var ett kul plus i kanten!! 

Nu är flyget bokat!

Efter många om och men är flyget nu fixat och jag åker kl 7.00 söndagen den 10 september! Det känns jätte kul men också lite läskigt såklart, men mest väldigt väldigt spännande. Så nu är de bara 39 dagar kvar!  


Jag vet inte jätte mycket mer om familjen men de verkar super trevliga och jag ser fram emot att träffa dom. Ska försöka börja i lite sporter och likande när jag väl kommer till Valladolid för att de är kul och familjen har hittat ett volleyboll lag jag kan spela i, sen ska jag själv se om jag kan hitta fler roliga saker. Något mer måste det ju finnas!