Agnes Looft

Valencia here I come!
Nu är de bestämt! Jag ska till Valencia istället och de ska bli super! Familjen har 2 barn, en tjej på 13 och en kille på 6. Dom är scouter, gillar att läsa böcker, paddla kajak och har dessutom ett strand hus! Tjejen går på volleyboll och killen på fotboll och simning. Väldigt aktiv familj men de skrev även att de gillar att ta de lugnt med teater eller bio och de verkar super!! Jag kommer åka någon gång efter nyår, mer än så vet jag inte men de är bara 4 h tågresa så lugna puckar! Lite orolig för hur jag ska få dit alla mina grejer men de löser sig. Min kontakt person verkar fantastisk och har verkligen jobbat hårt för att jag ska få de super. 

Just nu är jag hemma i Valladolid hos Clara, bor ju här temporärt och de är skönt. Kan andas ut lite och prata svenska med Clara. Värdfamiljen här är också väldigt trevlig så de känns skönt. Verkar som jag ska på fest på nyår, får se hur de blir! Nyår vet jag faktiskt inte så mycket om förutom att man äter vindruvor dom sista sekunderna för tur! 
(null)
Liten Clara! 

Gran Canaria var coolt och skönt avbrott i allt kaos de blev här. Var dock väldigt konstigt att träffa hela familjen och de blev ju snabbt som jag inte åkt förutom att jag fick beställa för jag är den enda som kan spanska. Mamma envisas att försöka men det slutade med att hon frågade om de fanns spindlar i Cream catallan (en efterrätt)... hon undrade egentligen om den hade apelsin i sig. (Araña =spindel, naranja =apelsin). Servitörerna blev väldigt chokade och mamma bara log som en galning, de var faktiskt jättekul! 

Vi hade ganska varmt med upp till 27 grader i luften och 22 i vattnet så jag lyckades såklart bränna min rygg...Det blev mycket bad i havet sista dagarna men poolen i huset var sjukt kall och den höll jag mig borta från förutom ett spontant hopp som jag snabbt ångrade. Förutom se spelade vi mycket Uno, eller Quno var de faktiskt för vi råka köpa fejk Uno men de funkade lika bra. 
(null)Arvid i Maspalomas, vid de stora sanddynerna som ligger vid havet
(null)
Hanna vid Tauro, stranden i staden vi bodde. Där var mycket vågor som var roliga att springa ifrån. 

Vi åkte även till en krokodil park! De var coolt! Stack in min hand genom lite små hål och lyckades få några bilder vädligt nära (lite dumt gjort när jag tänker efter hehe) 
(null)
Gustav med enorma kaktusar, ön kryllar av dom och Hanna vill klappa dom...
(null)
Krokodil jag döpt till Göran, ser läskig ut men tror bara han behöver lite kärlek
(null)
Bästa bilden jag fick på nästan hela familjen, lyckades aldrig få på hela.

Anonym

🍃

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress