Agnes Looft

Juni, sista månaden
Det har varit en månad fylld med saker men just nu sitter jag på tåget hem. Idag är nämligen det dags att åka hem och det känns fortfarande inte verkligt. Sista månaden har varit fylld med hejdå och saker jag ville göra innan jag åkte hem men även om de känns konstigt att sitta på tåget mot flygplatsen känns det inte som jag ska hem till Sverige.  Faktiskt känns Sverige nästan inte som hemma längre, när jag säger att jag ska hem tänker jag hela tiden på Masias och Valencia. Tar nog ett tag att vänja sig när jag väl är hemma. 

Jag har haft en full månad, Alicia min bästa kompis i skolan fixade en överraskningsfest till mig. Pizza och hänga i parken till sent på natten och sen sov jag över hos henne. De var fantastiska och hade alla skrivit på en spansk flagga till mig och skrivit ut lite bilder i ramar. Det var jättefint och verkligen en rolig kväll! Vi spelade Uno i säkert timmar! 
(null)

Jag har varit mycket med mina kompisar på scouterna som är de som jag kommit allra närmst under dessa månaderna! Jag, Raul och lamb har åkt på resturang, promenerat i parkerna och gjort färdigt projekten till scouterna. De kom hem till mig och Maria och så spenderade vi en hel kväll  i vår pool och var uppe hela natten pratandes om olika saker! Det var två super dagar. 
(null)
Avslutande av vår vattenkvarn
Några dagar senare så skulle vi jobba med scouterna och göra bocadillos (mackor) på ett stort firande så vi sågs allihopa och sålde under kvällen drygt 400 mackor! De var lite stressigt ett tag men verkligen kul!! Senare på kvällen när allt var ihop plockat gick vi på en fejk AC/DC konsert vilket var riktigt kul och fyllt med folk! Tror jag kom hem vid 6 på morgonen! 

Leah, min kompis från London som bor här och jag har varit på små äventyr som promenader i parker, botaniska trädgården (som var fantastik!!!), testat små cafe och bara gjort små saker när vi båda hade tid vilket verkligen varit roligt! 
(null)
(null)
Leah och jag på äventyr 
Hela värdfamiljen med alla kusiner, mormor och alla man kunde hitta har varit på besök och vi har haft en stor paella dag bara fylld med släkt där jag fick träffa alla och det var väldigt trevligt men sjukt mycket mat. Jag trodde jag skulle sprängas nästan!! 

Mina värdsystrar, min värdmamma och jag har varit på små shopping äventyr och lagat mat tillsammans samt gått ner till de närliggande byarna när vi hade lite extra tid! 

Sen kom min svenska familj ner, mina syskon och mamma flög pch pappa körde ner. Den 17e var de alla här och jag mötte dom i lägenheten och på eftermiddagen åkte jag mamma, pappa och Hanna och hälsade på värdfamiljen. Jag sov där en sista natt och på måndagen den 18e åkte vi till ett hus i Xativa, en by utanför Valencia. Det kändes konstigt redan då.
(null)

Veckan har bestått av pool, åka bil överallt, köpa present till värdfamiljen (bland annat på Ikea för att ge lite svenska grejer). Vi åkte in till Valencia några gånger och jag fick visa familjen staden lite och mina favorit platser! 
(null)
(null)

På lördagen var de San Juan, det är som midsommar här nere och jag lämnade familjen för att åka på fest med mina kompisar! Vi åkte till stranden och åt och pratade hela natten, vid 12 skulle man hoppa över vågorna och doppa sina fötter och så gjordes de stora brasor men på vår del av stranden var det inte tillåtet att elda så där var en mini som någon hade satt upp men de var allt. Det var en riktigt rolig kväll och vi var verkligen ute hela natten! 
(null)

I tisdags hade Lamb och Raul bestämt att vi skulle på äventyr och drog med Oscar, Vanessa och Manu som också är kompisar från scouterna! Vi åkte till ett vattendrag mitt i ingenstans där man kunde hoppa från klipporna rakt ner i de kristallklara vattnet!! Det var verkligen vackert och livsfarligt men jätteroligt!! Den högsta är 13 meter men de finns alla möjliga mellanting! Jag hoppade från allt förutom 13 för där behövde man ta massvis av sats för att inte smälla in i stenarna så jag hoppade över det. Kände inte för att bryta alla ben några dagar innan jag skulle hem! Vi var där 8 på morgonen och åkte hem 12 h senare! 
(null)
(null)
(null)
(null)

Så nu är de slut. Mysko. Snart rullar tåget in på stationen och jag ska vidare mot flygplatsen. Det känns nog mer verkligt när jag sitter på flygplanet men jag vet inte. 

De har verkligen varit ett år med upp och ner men jag vill inte byta det mot något! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress